Λύση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ο Δημήτρης έχανε πολλά μαλλιά. Έτσι, άρχισε να χρησιμοποιεί μια αγωγή κατά της τριχόπτωσης, που τελικά ήταν αποτελεσματική.

 

Επίσης, έμαθε να διαχειρίζεται καλύτερα το άγχος του. Μας περιγράφει την εμπειρία του.

 

Πρόβλημα Δημήτρη, πότε αρχίσατε να χάνετε μαλλιά;

 

Η γυναίκα μου παρατήρησε ότι τα μαλλιά μου άρχισαν να αραιώνουν στο μέτωπο. Τότε πρέπει να ήμουν γύρω στα 30. Δεν είχα δώσει και μεγάλη προσοχή μέχρι να μου το υποδείξει η Κατερίνα. Ήμασταν στη θάλασσα και μόλις είχα βγει από το νερό, με τα βρεγμένα μου μαλλιά προς τα πίσω, όταν ουσιαστικά το παρατήρησε.

 

Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, κοίταξα κάποιες φωτογραφίες που είχα τραβήξει 10 χρόνια νωρίτερα. Πραγματικά, ήταν προφανές! Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, είχα χάσει πολλά μαλλιά.

 

Συμπτώματα

 

Στη συνέχεια επιδεινώθηκε η τριχόπτωση; Ναι. Έχασα πολλά μαλλιά μεμιάς. Όταν ξυπνούσα το πρωί, μετρούσα μέχρι και 20 τρίχες στο μαξιλάρι μου. Ήταν αρκετά τρομακτικό! Πίστευα ότι ήταν απλώς μια φάση που θα περάσει, αλλά έκανα λάθος. Συνέχισα να χάνω τα μαλλιά μου και συνειδητοποίησα ότι όντως έπρεπε να λάβω μέτρα άμεσα.

 

Λύση

 

Βρήκατε λύση για την αναχαίτιση της τριχόπτωσης; Ουσιαστικά, ο φαρμακοποιός μου έδωσε πολύ καλές συμβουλές. Μου πρότεινε να δοκιμάσω ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης που είχε αποτελέσματα! Εφάρμοζα μεθοδικά το προϊόν καθημερινά για αρκετές εβδομάδες. Ένα μήνα μετά, έχανα πολύ λιγότερα μαλλιά.

 

Τώρα, χρησιμοποιώ τακτικά αυτό το προϊόν, καθώς και ειδικά σαμπουάν στο μεσοδιάστημα κάθε εντατικής αγωγής. Επίσης, αφιερώνω χρόνο για να αθλούμαι, γεγονός που με βοηθά να απαλλαγώ από το άγχος!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Έκζεμα και καλοκαιρινές διακοπές
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Οι βασικές αιτίες της ανδρικής τριχόπτωσης
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Ο κύκλος ζωής της τρίχας
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ