Συμπληρωματική θεραπεία για το έκζεμα

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ιαματικό Κέντρο La Roche-Posay: η θαυματουργή δύναμη του φυσικού ιαματικού νερού

 

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, το Ιαματικό Νερό από τις πηγές του χωριού La Roche-Posay είναι γνωστό για τα αμέτρητα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα.

 

Από το 1905 που δημιουργήθηκε, το Ιαματικό Κέντρο La Roche-Posay έχει θεραπεύσει πάνω από 415.000 ασθενείς. Με 8.000 επισκέπτες ετησίως, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι παιδιά, το Ιαματικό Κέντρο La Roche-Posay αποτελεί σήμερα το Νο1 θεραπευτικό ιαματικό κέντρο για δερματολογικές παθήσεις παγκοσμίως. Οι κυριότερες δερματικές παθήσεις για τις οποίες παρέχεται φροντίδα στο κέντρο είναι το έκζεμα, η ψωρίαση, τα σοβαρά εγκαύματα και οι παρενέργειες από τις θεραπείες κατά του καρκίνου.

 

Ένα 100% δερματολογικό κέντρο, προσαρμοσμένο για παιδιά

 

Για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των μοναδικών ιδιοτήτων του Ιαματικού Νερού La Roche-Posay, οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποικίλες θεραπείες που προσφέρονται από δερματολόγους, οι οποίοι μετέχουν σε κάθε στάδιο της θεραπευτικής πορείας. Η θεραπεία διαρκεί πάνω από τρεις εβδομάδες, δίνοντας στους ασθενείς πραγματικές δυνατότητες βελτίωσης και ευεξίας.

 

Σε συνδυασμό με τα δερματολογικά οφέλη των ειδικών λουτρών, των ντους και σπρέι, οι ασθενείς έχουν επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να κοινωνικοποιηθούν, ή απλώς να χαλαρώσουν -που είναι και το καλύτερο τονωνικό.

 

Επίσης, όλος ο εξοπλισμός είναι προσαρμοσμένος για παιδιά και υπάρχει ένα σεμινάριο εφαρμογής της κρέμας με εξειδικευμένο εκπαιδευτή σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Συμπτώματα Ατοπικής Δερματίτιδας
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Συμβουλές για το ατοπικό δέρμα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Ευαίσθητο δέρμα και κοκκινίλες στο σώμα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ