Ώριμο δέρμα: πείτε όχι στη γενικευμένη απώλεια όγκου

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Θέλετε δέρμα πιο ελαστικό, πιο σφριγηλό στο άγγιγμα;

 

Για τη στοχευμένη καταπολέμηση της γενικευμένης απώλειας όγκου, η La Roche-Posay πρωτοπορεί λανσάροντας το SUBSTIANE [+] Serum, το πρώτο αντιγηραντικό συμπύκνωμα για την αποκατάσταση του όγκου του δέρματος.

 

Τα συμπτώματα

 

Η γενικευμένη απώλεια όγκου αποτελεί χαρακτηριστικό του ώριμου δέρματος. Ξηρότητα, δυσχρωμίες, ερυθρότητα, ανομοιόμορφος τόνος, ρυτίδες… όλοι γνωρίζουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το ώριμο δέρμα.

 

Υπάρχει όμως ακόμα ένα που δεν συζητείται τόσο συχνά, παρά το γεγονός ότι συνιστά βασικά μέλημα των γυναικών: η γενικευμένη απώλεια του όγκου, η οποία λαμβάνει χώρα σε δύο επίπεδα:

 

• Στο βάθος, η θεμέλια ουσία μειώνεται, το δέρμα χάνει την πυκνότητά του και παρουσιάζει χαλάρωση.

 

• Στην επιφάνεια, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και πιο εύθραυστο. Οι γυναίκες το νοιώθουν συνήθως λιγότερο σφριγηλό, σαν να έχει χάσει την πυκνότητά του.

 

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος του. Σχηματίζονται γραμμές και ρυτίδες, τα μάγουλα χάνουν τη στρογγυλάδα τους, το περίγραμμα του προσώπου είναι λιγότερο σμιλεμένο, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου λιγότερο αρμονικά.

 

Σε αριθμούς

 

Το LR2412 είναι ένα νέο μόριο αντιγήρανσης, προϊόν 10 ετών ερευνών και κατοχυρωμένο με 26 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Εμπνευσμένο από τους αμυντικούς μηχανισμούς των φυτών, και προερχόμενο από το ιασμονικό οξύ, επιλέχθηκε από τα Εργαστήρια La Roche-Posay για την αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, την εκπληκτική βιοδιαθεσιμότητα, και την εξαιρετική ανοχή του.

 

Η λύση της La Roche-Posay

 

Ο μοναδικός συνδυασμός δύο υπερταλαντούχων αντιγηραντικών ενεργών συστατικών. Με την πάροδο του χρόνου, το χόριο χάνει την πυκνότητά του και το δέρμα ατονεί.

 

Μετά από κάποια ηλικία, το ίδιο συμβαίνει και στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λεπτό και πιο εύθραυστο.

 

Οι γυναίκες, νοιώθοντας το δέρμα τους λιγότερο σφριγηλό στο άγγιγμα, θέλουν ορατά αποτελέσματα.

 

Έχοντας επίγνωση της ανάγκης αυτής, τα Εργαστήρια La Roche-Posay ανέπτυξαν το SUBSTIANE [+] Serum, έναν αποκλειστικό συνδυασμό δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών ενεργών συστατικών αντιγήρανσης:

 

1. Η Pro-Xylane αποκαθιστά την πυκνότητα του δέρματος

 

Η δράση της συμβάλλει στην αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος, στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών που έχουν υποστεί χαλάρωση, και στην αναδόμηση του προσώπου.

 

2. Το LR2412 συμπληρώνει και ενισχύει τη δράση της Pro-Xylane

 

Παίρνοντας τα ηνία από την Pro-Xylane, ενισχύει τη δράση της για να φτάσει ως την επιφάνεια του δέρματος και να αποκαταστήσει την ελαστικότητά του.

 

Σε αριθμούς

 

2 εξαιρετικά ταλαντούχα ενεργά συστατικά –LR2412 + PRO-XYLANE™–, στην ιδανική δόση, για μια μοναδική συμπληρωματική δράση που αποκαθιστά τα θεμέλια του όγκου του δέρματος.

 

Είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι, έχοντας ενσωματωθεί στη σύνθεση σε ειδικά επιλεγμένες συγκεντρώσεις, τα δύο αυτά μόρια εξασφαλίζουν την πλήρη έκταση της αποτελεσματικότητάς τους.

 

Στην πράξη

 

Λίγες σταγόνες του ορού είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ενισχύσετε το πρόγραμμα ομορφιάς σας.

 

Με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά, και σχεδιασμένος ειδικά για να διεισδύει αμέσως και σε βάθος στο δέρμα, ο ορός αυτός είναι ο ιδανικός σύμμαχος για ένα τέλειο πρόγραμμα ομορφιάς.

 

Και χάρη στην πλούσια και ταυτόχρονα άνετη υφή του, το SUBSTIANE [+] Serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε μαζί με την συνήθη κρέμα σας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

 

Ξηρό δέρμα: εφαρμόστε το SUBSTIANE [+] Serum πρωί και βράδυ, σε εντελώς καθαρό δέρμα, πριν από την κρέμα ημέρας ή νυκτός.

 

Κανονικό έως μεικτό δέρμα: εφαρμόστε το πρωί πριν από το προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείτε για ματ αποτέλεσμα, και το βράδυ μόνο του σαν νυκτερινή θεραπεία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

placeholder Αντιγήρανση και ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακμή και διατροφή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Επιπτώσεις της ατοπικής δερ&m...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ