Νέο εργαλείο διάγνωσης για το δέρμα με τάση ακμήςμε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης
 
Ανακαλύψτε την ακριβέστερη διάγνωση για το δέρμα με τάση ακμής που πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Δερματολογική διάγνωση

σε τρία απλά βήματα

https://www.larocheposay.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/gr/simple-page/landing-page/spotscan/laroche-posay-landingpage-spotscan-7_telephone.jpg

define your
acne condition

Τραβήξτε τρεις selfies: από μπροστά, αριστερό και δεξί προφίλ. Στη συνέχεια, η εφαρμογή εντοπίζει, μετράει και κατηγοριοποιεί τις ατέλειές σας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, χρωματικά σημάδια) ώστε να προσδιορίσει το επίπεδο βαρύτητας της ακμής σας σε μια κλίμακα από 0 μέχρι 4.
https://www.larocheposay.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/gr/simple-page/landing-page/spotscan/laroche-posay-landingpage-spotscan-8_telephone.jpg

TRACK YOUR
SKIN HEALTH

Τραβήξτε τρεις selfies: από μπροστά, αριστερό και δεξί προφίλ. Στη συνέχεια, η εφαρμογή εντοπίζει, μετράει και κατηγοριοποιεί τις ατέλειές σας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, σημάδια μελάγχρωσης) ώστε να προσδιορίσει το επίπεδο βαρύτητας της ακμής σας σε μια κλίμακα από 0 μέχρι 4.
https://www.larocheposay.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/gr/simple-page/landing-page/spotscan/laroche-posay-landingpage-spotscan-9_telephone.jpg

GET
PERSONALIZED ADVICE

Τραβήξτε τρεις selfies: από μπροστά, αριστερό και δεξί προφίλ. Στη συνέχεια, η εφαρμογή εντοπίζει, μετράει και κατηγοριοποιεί τις ατέλειές σας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, σημάδια μελάγχρωσης) ώστε να προσδιορίσει το επίπεδο βαρύτητας της ακμής σας σε μια κλίμακα από 0 μέχρι 4.

Οι ερωτήσεις σας
Οι απαντήσεις των δερματολόγων

1 quote-marks

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα σημάδια της ακμής;

Τα σημάδια της ακμής αντιμετωπίζονται δύσκολα. Υπάρχουν κάποιες θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο και θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όπως η μικροδερμοαπόξεση, τα χημικά πίλινγκ, το λέιζερ και η μεσοθεραπεία κολλαγονογένεσης με μικροβελόνες (microneedling). Ιδανικά, ο σχηματισμός σημαδιών ακμής θα πρέπει να αποτρέπεται εξαρχής με κατάλληλα φάρμακα, όπως αντιβιοτικά ή ισοτρετινοΐνη. Ρωτήστε επίσης τον φαρμακοποιό σας για μια καθημερινή εξειδικευμένη περιποίηση δέρματος, όπως η σειρά EFFACLAR.

Was this helpful?

1 quote-marks

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ακμή;

Η ήπια ακμή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις σωστές δερμοκαλλυντικές λύσεις. Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας δύο φορές ημερησίως με μικκυλιακό νερό ή αφρώδες τζελ καθαρισμού. Συνεχίστε με προϊόντα καθημερινής περιποίησης που να περιέχουν ενεργά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και ολαμινική πιροκτόνη. Αν η παραπάνω ρουτίνα δεν έχει αποτελέσματα, επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας για τη συνταγογράφηση φαρμακευτικών αγωγών, όπως ρετινοειδή, αντιβιοτικά και ισοτρετινοΐνη.

Was this helpful?

1 quote-marks

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ακμή στην πλάτη;

Η ήπια ακμή στο σώμα αντιμετωπίζεται με τις κατάλληλες δερμοκαλλυντικές λύσεις. Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας δύο φορές την ημέρα με ένα αφρώδες τζελ καθαρισμού. Συνεχίστε με προϊόντα καθημερινής περιποίησης που να περιέχουν ενεργά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και ολαμινική πιροκτόνη. Αν η παραπάνω ρουτίνα δεν έχει αποτελέσματα, επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας για τη συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής, όπως ρετινοειδή, αντιβιοτικά και ισοτρετινοΐνη.

Was this helpful?

1 quote-marks

Πού οφείλεται η ακμή;

Στην ακμή, η ορμονική ανισορροπία των ανδρογόνων έχει ως αποτέλεσμα οι σμηγματογόνοι αδένες να υπερπαράγουν μια λιπαρή ουσία, το σμήγμα. Οι ίδιες ορμόνες προκαλούν αυξημένη παραγωγή δερματικών κυττάρων που καλύπτουν τους πόρους. Οι πόροι φράσσονται με ένα μείγμα κυττάρων και σμήγματος, και έτσι μετατρέπονται σε πρόσφορο έδαφος για την αναπαραγωγή βακτηρίων που προκαλούν ακμή. Αυτό οδηγεί στον σχηματισμό διαφόρων ατελειών, από κόκκινα σπυράκια μέχρι φλύκταινες ή βαθιές, επώδυνες κύστεις.

Was this helpful?