Αμπούλες προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Οφέλη και χρήση

Ο χρόνος που περνάει δεν είναι ο πρώτος λόγος πίσω από την εμφάνιση ρυτίδων, την απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας του προσώπου. Οι non stop επιθέσεις που υφίσταται η επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και η UV ακτινοβολία, αλλά και το στρες, είναι οι βασικές αιτίες που χάνει τη νεανικότητά της πιο γρήγορα από ό,τι προβλέπει το DNA της, παρουσιάζοντας σημάδια πρόωρης γήρανσης. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; Όπως δείχνουν οι έρευνες, η έκθεσή μας σε περιβαλλοντικούς παράγοντες οδηγεί στην απελευθέρωση κυτοκινών, δηλαδή πρωτεϊνών που πυροδοτούν την εμφάνιση χρόνιας φλεγμονής. Με δεδομένο πως αυτή η έκθεση είναι συνεχής, η φλεγμονή που προκαλείται είναι και αυτή διαρκής, αν και «σιωπηλή». Αυτή η χρόνια, ήπια φλεγμονή οδηγεί σε υποβάθμιση των συστατικών του δέρματος, κυρίως στο χόριο, γεγονός που συμβάλλει στην εμφάνιση των συμπτωμάτων της γήρανσης καθώς η φυσική άμυνα δεν επαρκεί ώστε να επιδιορθωθούν οι αλλαγές αυτές – αυτή η διαδικασία ονομάζεται inflammaging και πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις αιτίες της πρόωρης γήρανσης. Με αυτό το δεδομένο, η ανάπτυξη δερματολογικών λύσεων που αναπλάθουν και ταυτόχρονα επιδιορθώνουν την επιδερμίδα, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.

Υαλουρονικό οξύ: Το «κλειδί» για βαθιά επανόρθωση του δέρματος

Εστιάζοντας σε αυτόν τον μηχανισμό πρόωρης γήρανσης, που συνδέεται άμεσα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η La Roche-Posay σε συνεργασία με κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, δημιούργησε μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντιγηραντική διόρθωση συνδυάζοντας ένα κορυφαίο διορθωτικό συστατικό, το Υαλουρονικό οξύ, με ένα επίσης σπουδαίο μόριο αναπλήρωσης, τη Βιταμίνη Β5. Αποτέλεσμα: οι Αμπούλες Hyalu B5, μια υπερσυμπυκνωμένη αγωγή που επανορθώνει το δέρμα σε 7 ημερες, κατάλληλη ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, που γεμίζει τις ρυτίδες  άμεσα και βοηθά στην επανόρθωση του δέρματος.

Στην «καρδιά» κάθε Αμπούλας Hyalu B5 βρίσκεται ένα νέο ενεργό σύμπλεγμα που αποτελείται από 3 μορφές Υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού μοριακού βάρους, για μέγιστη αποτελεσματικότητα αντιγήρανσης σε διαφορετικές στοιβάδες της επιδερμίδας: τα μόρια υαλουρονικού με υψηλό μοριακό βάρος επαναφέρουν την ελαστικότητα, εκείνα με το χαμηλό μοριακό βάρος «γεμίζουν» τις ρυτίδες εκ των έσω ενώ το μικρομοριακού βάρους υαλουρονικό συμβάλλει στην ανόρθωση της επιδερμίδας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το μικρο-υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στις Αμπούλες Hyalu B5 έχει μια επιπλέον μοναδική ικανότητα: αντιστέκεται στην υαλουρονιδάση, ένα ένζυμο του οργανισμού που ευθύνεται για την καταστροφή του φυσικού υαλουρονικού οξέος του δέρματός μας ενώ είναι 13 φορές πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε άλλο υαλουρονικό οξύ που κυκλοφορεί στην αγορά!

Μαζί του, η Βιταμίνη Β5, που επανορθώνει τον δερματικό φραγμό, καταπραύνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις, καθώς και ο Μπλε Χαλκός, ένα καινοτόμο ορυκτό φυσικής προέλευσης με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, ο οποίος ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας. Τι δεν θα συναντήσετε στη σύνθεση: συντηρητικά, αλκοόλ, χρωστικές, άρωμα και σιλικόνες.

Τα κλινικά αποτελέσματα της εξαιρετικά συμπυκνωμένης φόρμουλας των Αμπούλων Hyalu B5, είναι πραγματικά εντυπωσιακά:

- Μετά από 1 ώρα επανορθώνεται ο επιδερμιδικός φραγμός (1)
- Μετά από 7 μόλις ημέρες παρατηρείται 9% μείωση των ρυτίδων (2)
- 82% όσων τις δοκίμασαν είδαν αποτέλεσμα lifting (3)
- 76% παρατήρησαν περισσότερη ελαστικότητα στο δέρμα (3)

 
Πότε χρειάζεστε τις Αμπούλες Hyalu B5; 

Αυτή η αγωγή 7 ημερών είναι ιδανική όταν η επιδερμίδα χρειάζεται ένα boost, σε κουραστικές ή αγχωτικές περιόδους, κατά την αλλαγή των εποχών ή μετά από δερματολογικές θεραπείες. Οι Αμπούλες Hyalu B5 είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά από θεραπείες στον ειδικό όπως laser, peeling, μεσοθεραπεία, botox, fillers, καθώς έχει αποδεδειγμένα υψηλή ανοχή και μια υπέροχη, ανάλαφρη υφή. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συσκευασία δημιουργήθηκε με σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς τόσο το εξωτερικό μέρος της όσο και οι αμπούλες αλλά και το απλικατέρ μιας χρήσης που τις συνοδεύει, είναι 100% ανακυκλώσιμα.

(1) ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ, Ν=24
(2) ΚΟΣΜΕΤΟΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, Ν=34, 7 ΗΜΕΡΕΣ
(3) ΤΥΦΛΗ ΔΟΚΙΜΗ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΜΠΟΥΛΕΣ HYALU B5 VS MARTIDERM, 120 ΑΤΟΜΑ