Αντιγηραντική περιποίηση για το ευαίσθητο δέρμα

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Μια ριπή ανέμου, μια αχτίδα ήλιου, ένα λίγο πιο πικάντικο φαγητό, ένα έντονο συναίσθημα… μπορεί το κανονικό δέρμα να ζει μια «φυσιολογική ζωή», όμως το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά με το παραμικρό.

 

Λόγω της μεγαλύτερης ευπάθειάς του, αυτοί οι καθημερινοί επιθετικοί παράγοντες το αποδυναμώνουν.

 

Και, καθώς συχνά είναι δυσανεκτικό στα συνηθισμένα αντιρυτιδικά προϊόντα περιποίησης, δεν είναι τόσο καλά προετοιμασμένο για να μπορέσει να αντισταθεί στο πέρασμα του χρόνου.

 

Πέραν των ρυτίδων και της απώλειας της σφριγηλότητας, παρουσιάζει επίμονη ερυθρότητα και, άρα, ανομοιομορφία. Όλα αυτά, όμως, δεν σημαίνουν ότι πρέπει να τα παρατήσετε και να αφεθείτε στον αμείλικτο χρόνο, χωρίς να κάνετε τίποτα.

 

Σήμερα, υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται σε όλες τις αντιγηραντικές ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος. Και αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, το ότι έχουν δημιουργηθεί για το ευαίσθητο δέρμα δεν τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά –το αντίθετο μάλιστα.

 

Ήπιες συνθέσεις

 

Δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε υπερβολές

 

Στόχος σας είναι να προσφέρετε στο ευαίσθητο δέρμα σας προστασία και επανόρθωση. Ξεχάστε λοιπόν τα επιθετικά προϊόντα που καταπονούν το δέρμα σας, και επιλέξτε συνθέσεις που πραγματικά σέβονται τη φύση του.

 

Αναζητήστε τους συμμάχους σας:

 

• Redermic [R] : Με καθαρή Ρετινόλη, σε συνδυασμό με Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης, που επιτέλους γίνεται κατάλληλη ακόμα και για τα πιο δυσανεκτικά δέρματα.

 

• Redermic [C] : Με Βιταμίνη C, σε συγκέντρωση 5% και σε συνδυασμό με Μανόζη και Υαλουρονικό Οξύ, για ήπια δράση και βέλτιστη ανοχή.

 

Αποτελεσματικά ενεργά συστατικά

 

Το δέρμα σας έχει απαιτήσεις –και το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς

 

Το ευαίσθητο δέρμα δεν υστερεί σε τίποτα. Μην συμβιβάζεστε με τα λίγα· απαιτήστε το καλύτερο. Βαδίστε με σιγουριά και στοχεύστε τα ενεργά συστατικά που αποτελούν πρότυπο στην αντιγήρανση:

 

Ρετινόλη

 

Γιατί; Πρόδρομος της καθαρής Βιταμίνης Α, δρα τόσο στην επιφάνεια όσο και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, για να προσφέρει λείανση, ομοιομορφία, και ορατή μείωση του βάθους των ρυτίδων.

 

-Και το μπόνους; Οι εξαιρετικές επουλωτικές της ιδιότητες ενάντια στα κλινικά σημάδια γήρανσης, που την καθιστούν ισχυρό σύμμαχο στην αντιγήρανση.

 

Βιταμίνη C

 

- Γιατί; Αντιοξειδωτική δράση, αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων… το μόριο αυτό είναι πραγματικά πολυτάλαντο!

 

Ευνοεί επίσης τη μικροκυκλοφορία και τη λείανση των ρυτίδων.

 

-Και το μπόνους; Αναγεννάται διαρκώς, καθώς έρχεται σε επαφή με τα ένζυμα που υπάρχουν στο δέρμα, για να συνεχίσει να προσφέρει τα αντιγηραντικά οφέλη του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ολοκληρωμένη δράση

 

Ο χρόνος δεν περιμένει—το ίδιο ισχύει και για το δέρμα σας

 

Δεν υπάρχουν ημίμετρα: η αντιγηραντική περιποίηση ή είναι ολοκληρωμένη, ή δεν είναι!

 

Οι ρυτίδες, η απώλεια της σφριγηλότητας, και ο πιο ανομοιόμορφος τόνος είναι όλα τους φαινόμενα που το αντιγηραντικό σας προϊόν πρέπει να στοχεύει.

 

Ο συνδυασμός-κλειδί: Redermic [R] μία φορά την ημέρα + Redermic [C] σε καθημερινή βάση, ως συμπληρωματική φροντίδα ημέρας.

 

Το αποτέλεσμα: οι πρόωρες κηλίδες και η ερυθρότητα μειώνονται, ο τόνος γίνεται πιο ομοιόμορφος, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, οι βαθιές ρυτίδες απαλύνονται, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, και η υφή του βελτιώνεται (σύσφιγξη πόρων, πιο ομαλό ανάγλυφο).

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

placeholder 5 συμβουλές για νεανική όψη του ευαίσθητου δέρματος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Κατανοώντας την θεραπευτική αγωγή για το ατοπικό έκζεμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Superfoods για καλύτερη υγεία και δέρμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ