Αντιηλιακή Προστασία για Βρέφη

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ενημερώσου άμεσα και σωστά για την πρόληψη και την αντιηλιακή προστασία για βρέφη.

 

Μπες και μάθε περισσότερα στο site της La Roche-Posay!

 

Οι δερματολόγοι και οι παιδίατροι είναι σαφείς: τα παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πρέπει ποτέ να εκτίθενται άμεσα στον ήλιο.

 

Το βρεφικό δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο στον ήλιο και στις ακτίνες UVA και UVB, σε σχέση με την επιδερμίδα των ενηλίκων. Ειδικότερα, τα βρέφη έχουν ανάγκη από πολύ υψηλή προστασία που να είναι ήπια στο εύθραυστο δέρμα τους.

 

Προστατέψτε τα παιδιά σας από τον ήλιο. Οι παιδίατροι και οι δερματολόγοι δεν συνιστούν την άμεση έκθεση στον ήλιο. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να προστατεύετε τα παιδιά σας και σε περίπτωση έμμεσης έκθεσης στον ήλιο.

 

Ενδιαφέροντα Δεδομένα:

 

50 έως 80% της φθοράς που συνδέεται με τις UV συμβαίνει στη διάρκεια της παιδικής και εφηβικής ηλικίας*. Είναι επομένως σημαντικό να διδάξετε τα παιδιά, ανάμεσά τους και τα μεγαλύτερα παιδιά, καλές πρακτικές ως προς την αντηλιακή προστασία.

 

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000 Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Lotion SPF50+: πολύ υψηλή προστασία ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

 

Για την τυχαία εκθεση στον ήλιο.

 

Ένα πραγματικό επίτευγμα, η νέα σύνθεση του Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Lotion SPF50+ είναι άκρως μινιμαλιστική για να σέβεται το εύθραυστο βρεφικό δέρμα προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, χωρίς συμβιβασμούς στην ανοχή, με τα άκρως απαραίτητα συστατικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την ασφάλεια των βρεφών.

 

Είναι δοκιμάσμένο κάτω απο δερματολογικό έλεγχο. Με δείκτη προστασίας SPF50+ και πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA, δύο φορές πιο αυστηρή από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, η κρέμα Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Lotion σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος των βρεφών για να προσφέρει την καλύτερη προστασία σε περιπτώσεις τυχαίας έκθεσης στον ήλιο.

 

Εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ φυσικής προέλευσης, η ειδική υφή του ενυδατώνει, καταπραΰνει και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό των βρεφών. Μπορείτε να την εφαρμόζετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στα σημεία του δέρματος που είναι εκτεθειμένα κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους.

 

Η υφή της αντηλιακής κρέμα Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Lotion SPF50+ είναι ορατά λευκή για να διευκολύνει την εφαρμογή ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε τις περιοχές του δέρματος που δεν έχετε εφαρμόσει την κρέμα.

 

Δοκιμασμένο κάτω από παιδιατρικό και δερματολογικό έλεγχο.

 

Δοκιμασένο σε ατοπικό βρεφικό δέρμα.