Η χρήση ενός serum με υαλουρονικό οξύ στο γέμισμα των ρυτίδων

Είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συστατικά αυτή τη στιγμή τόσο στην αισθητική ιατρική όσο και στην κοσμετολογία, και δικαίως: ο λόγος για το Υαλουρονικό Οξύ, ένα συστατικό άμεσα συνδεδεμένο με την νεανικότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας χάρη στη μοναδική ιδιότητά του να έλκει και να συγκρατεί πολύτιμη υγρασία ίση με 1000 φορές  το βάρος του!

Υαλουρονικό οξύ... φυσικά!

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα μόριο που υπάρχει φυσικά σε όλους σχεδόν τους ιστούς του σώματός μας, κυρίως στο δέρμα, στα μάτια και τις αρθρώσεις. Μάλιστα σχεδόν το 50% του συνολικού Υαλουρονικού Οξέος που διαθέτουμε βρίσκεται στο δέρμα, τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο. Το Υαλουρονικό Οξύ συμμετέχει σε πολλές σημαντικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο σώμα όπως στην ενδοκυτταρική επικοινωνία, την αναγέννηση των ιστών, την επούλωση των πληγών, την καταπολέμηση των φλεγμονών, στην ενδυνάμωση του επιδερμιδικού φραγμού και βέβαια, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Πρόκειται για μια γλυκοζαμινογλυκάνη υψηλού μοριακού βάρους η οποία παράγεται από τους ινοβλάστες, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Ως υδρόφιλο μόριο που είναι, έλκει και συγκρατεί την υγρασία στα κύτταρα, κρατώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και «γεμίζοντάς» την εκ των έσω.

Serum με Υαλουρονικό Οξύ: γιατί το χρειάζεστε οπωσδήποτε;

Δυστυχώς, όμως, με το πέρασμα του χρόνου η φυσική παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος μειώνεται ενώ και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν οι επιθέσεις των ελευθέρων ριζών επηρεάζει τη συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος που διαθέτουμε, με αποτέλεσμα τα επίπεδά του να μειώνονται σημαντικά. Οι λεπτές γραμμές, τα σημάδια αφυδάτωσης, η απώλεια όγκου και ελαστικότητας, η χαλάρωση βρίσκουν... πρόσφορο έδαφος καθώς τα επίπεδα Υαλουρονικού Οξέος δεν αρκούν για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να αντισταθεί.

Τα καλά νέα: η κοσμετολογία πήρε την κατάσταση στα χέρια της, βρίσκοντας τον τρόπο να «τροφοδοτήσει» την επιδερμίδα με το Υαλουρονικό Οξύ που της λείπει, αποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την υγρασία και την ελαστικότητά της.

Καθώς ήδη από την ηλικία των 20 η φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος αρχίζει να μειώνεται αργά μεν αλλά σταθερά (μέχρι τα 50 έχει μειωθεί στο μισό από τα επιθυμητά επίπεδα), η καθημερινή χρήση ενός serum με Υαλουρονικό Οξύ είναι η πιο έξυπνη κίνηση πρόληψης που μπορείτε να κάνετε για να διαφυλάξετε το πρόσωπό σας από τα σημάδια της αφυδάτωσης και την πρόωρη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Αλλά και αργότερα, όταν η επιδερμίδα σας περάσει σε μια πιο ώριμη φάση, το serum με Υαλουρονικό Οξύ θα έρθει να προσφέρει την ισχυρή αντιγηραντική του δράση γεμίζοντας εκ των έσω τις ρυτίδες.

Ορός Hyalu B5: ο πιστός σύμμαχος της ομορφιάς σας

Διαθέτοντας ένα συνδυασμό από καθαρά Υαλουρονικά Οξέα, εξαιρετικά αποτελεσματικά δερματολογικά μόρια και βιταμίνη Β5, ο Ορός Hyalu B5 είναι η 1η δερματολογική διορθωτική φροντίδα της La Roche-Posay για επανόρθωση, άμεση αναπλήρωση του όγκου της επιδερμίδας μέσα σε 4 ώρες και σημαντική μείωση των ρυτίδων, παρέχοντας βέλτιστη αντιγηραντική δράση για όλους τους τόνους δέρματος, σε όλες τις ηλικίες  – δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι είναι ο Νο1 αντιγηραντικός ορός τόσο στα φαρμακεία της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας! Ιδανική ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα αλλά και μετά από αισθητικές διαδικασίες, η σύνθεσή του περιέχει  Υαλουρονικό Οξύ που «γεμίζει» τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητά του, βιταμίνη Β5 που προσφέρει τις καταπραϋντικές της ιδιότητες, ενισχύει την ανάπλαση και την ανθεκτικότητα του δέρματος, madecassoside, ένα εξαιρετικό εκχύλισμα του επανορθωτικού βοτάνου Centella Asiatica, που συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων συσφίγγοντας το δέρμα και Ιαματικό νερό La Roche-Posay που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Extra bonus: ο ορός Hyalu B5 βάζει στο στόχαστρο και το σύγχρονο φαινόμενο Tech Neck, τις οριζόντιες, δηλαδή, λεπτές γραμμές και ρυτίδες που δημιουργούνται στην περιοχή του λαιμού από το πολύωρο καθημερινό σκύψιμο του κεφαλιού μας πάνω από τις digital οθόνες. Η μελέτη έδειξε πως χρειάζονται μόνο 3 μήνες συστηματικής χρήσης του serum Hyalu B5 για να γίνουν ορατά τα σημαντικά αποτελέσματα αντιστροφής των ρυτίδων του λαιμού!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ