Κρέμα με χρώμα για δέρμα με τάση ακμής

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Άμεσα αποτελέσματα κατά της ακμής στην ψηφιακή εποχή

 

"Θέλω να φύγει η ακμή μου. ΤΩΡΑ"

 

Ταινίες, μουσική και παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά στις ψηφιακές συσκευές. Παράδοση αυθημερόν, με ένα μόνο κλικ. Και όσον αφορά τις κοινωνικές επαφές, είμαστε υπερσυνδεδεμένοι.

 

Επομένως, αφού η τάση που επικρατεί είναι τα άμεσα αποτελέσματα, είναι κατανοητό να μην αποδέχεσαι εύκολα τα δυσάρεστα νέα: μπορεί να χρειαστούν μέχρι και έξι εβδομάδες για να φανούν τα αποτελέσματα των περισσότερων θεραπειών κατά της ακμής.

 

Ενώ παράλληλα η κουλτούρα των selfies ανεβάζει τον πήχη. Η ουσία των selfies είναι να αποτυπώνουν τη στιγμή, αλλά χάνουν την πλάκα και τον αυθορμητισμό τους για το 90% των εφήβων που υποφέρουν από ακμή. Βέβαια υπάρχει το photoshop και το μακιγιάζ.

 

Αλλά η κακής ποιότητας μακιγιάζ που απλώνεται σε παχιές στρώσεις και η ελλιπής αφαίρεση του μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας επιβαρύνουν το δέρμα και διαιωνίζουν τον φαύλο κύκλο της ακμής.

 

Παραδοσιακές θεραπείες κατά της ακμής: πολύ αργές για την ψηφιακή εποχή

 

Βέβαια, η υπέρτατη λύση για τη θεραπεία του δέρματος με τάση ακμής είναι να αντιμετωπιστούν οι βαθύτερες αιτίες που την προκαλούν, πράγμα που σημαίνει επίσκεψη σε δερματολόγο.

 

Βέβαια, στον κόσμο των άμεσων αποτελεσμάτων, ακόμα και οι καλύτερες θεραπείες φαίνεται να δρουν με πολύ αργό ρυθμό.

 

"Δυστυχώς, πολλοί έφηβοι δεν έχουν την υπομονή να ακολουθήσουν πιστά τις θεραπείες τους –οι μισοί περίπου απλώς τα παρατάνε2." Δρ Philippe Beaulieu

 

Κρέμες με χρώμα: Ο νέος σωτήρας κατά της ακμής Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις εβδομάδες για να δεις αποτελέσματα, οι καινούργιες αυτές συνθέσεις ταιριάζουν απόλυτα στον σημερινό κόσμο των άμεσων αποτελεσμάτων.

 

Σε δευτερόλεπτα, οι χρωστικές τους ουσίες χαρίζουν φυσική όψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

 

Επιτέλους, το δέρμα με τάση ακμής είναι έτοιμο για selfie. Στη στιγμή. Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ… Χάρη σε αυτό το άμεσο αποτέλεσμα, αυξάνονται οι πιθανότητες να ακολουθήσεις τη θεραπεία κατά της ακμής, που σημαίνει ότι τα δραστικά συστατικά θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ατέλειες και τα σημάδια σε βάθος.

 

Κι έτσι όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

 

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ

 

1. Περιγραφική επιδημιολογία της ακμής στην κοινότητα. Stathakis V1, Kilkenny M, Marks R.

2. Haute Autorité de Santé (Γαλλική Υπηρεσία Υγείας) Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2015 LP16657

 

Το άρθρο αυτό παρέχει γενικές πληροφορίες. Συμβουλέψου το δερματολόγο σου πριν ξεκινήσεις ή δοκιμάσεις κάποια νέα πρακτική

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

placeholder Χρονοβόρα η αντιμετώπιση της ακμής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Πως φεύγουν τα εσωτερικά σπυράκια;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακμή ενηλίκων: Τα σπυράκια δεν είναι μόνο για εφήβους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ