Προστασία Μωρού από τον Ήλιο

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Προστατέψτε το δέρμα του μωρού σας από τον ήλιο: μια καθημερινή συνήθεια

 

Αντίθετα από την άποψη που επικρατεί, το βρεφικό δέρμα δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από το δέρμα ενός ενήλικα. Έχει την ίδια δομή, απλώς δεν έχει ωριμάσει ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Αυτό, το κάνει πιο ευάλωτο σε εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες, όπως στην ακτινοβολία UV (υπεριώδης).

 

Για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρετε στο μωρό σας εξαιρετικά υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς στην ανοχή, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay παρασκεύασαν ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα που εκτίθεται έμμεσα στην UV ακτινοβολία: ANTHELIOS Dermo-Paediatrics.

 

Για το δέρμα που είναι πολύ πιο ευαίσθητο στον ήλιο και την UV ακτινοβολία

 

Στα βρέφη, ο συνδυασμός του ανώριμου ακόμη ανοσοποιητικού συστήματος με την ανεπαρκή φυσική προστασία του δέρματος κάνει την επιδερμίδα τους εξαιρετικά ευαίσθητη στη UV ακτινοβολία.

Οι ακτίνες UVA και UVB είναι παρούσες καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορούν να φτάσουν στο δέρμα του μωρού σας ακόμη κι όταν βρίσκεται στο καροτσάκι, υπό σκιά, κάτω από τέντα ή ομπρέλα: αυτό ονομάζεται έμμεση έκθεση.

 

Έμμεση έκθεση: η εξαιρετικά υψηλή προστασία παραμένει και σε αυτή την περίπτωση απαραίτητη.

 

Πολύ υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς στην ανοχή

 

Η σειρά ANTHELIOS έχει σχεδιαστεί με σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες έτσι ώστε να παρέχει εξαιρετικά υψηλή προστασία σε ενήλικες και μικρά παιδιά.

Για την προστασία από τους κινδύνους της έμμεσης έκθεσης, σχεδιάστηκε ένας αυστηρός πίνακας συστατικών, ειδικά για βρέφη ηλικίας από έξι μηνών.

 

Η νέα Anthelios SPF 50+ Baby Lotion προσφέρει:

 

• Αποτελεσματική προστασία από τις UVA και UVB

 

• Βέλτιστη ανοχή, χάρη στην απλή, μινιμαλιστική της σύνθεση, σχεδιασμένη με τη σωστή δοσολογία συστατικών, επιλεγμένων για την ασφάλεια τους

 

• Υφή που αγκαλιάζει το δέρμα σαν κουκούλι, εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ για να ενυδατώνει, να καταπραΰνει και να ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό

 

Τέσσερις χρυσοί κανόνες για να προσφέρετε στα παιδιά σας αντηλιακή προστασία που διαρκεί

 

Στο θέμα της αντηλιακής προστασίας, οι δερματολόγοι και οι παιδίατροι συμφωνούν απολύτως. Ακολουθήστε τη συμβουλή τους:

 

  1. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο πριν από την ηλικία των τριών ετών. Ακόμη και υπό σκιά, η προστασία είναι απαραίτητη.

  2. Όταν υπάρχει η δυνατότητα, προτιμήστε να βρίσκεστε σε κλειστούς χώρους κατά τη διάρκεια της έντονης ηλιοφάνειας - μεταξύ 12:00 και 16:00.

  3. Προτιμήστε σκουρόχρωμο ρουχισμό (μπλουζάκι, σορτς), γυαλιά ηλίου και καπέλο, ακόμα και υπό σκιά.

  4. Απλώστε άφθονο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας από τις UVA και UVB και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή τουλάχιστον κάθε δύο ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Προστασία των παιδιών κάτω από τον ήλιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακτίνες UVA–UVB: Σε τι διαφέρουν & &omi...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Φωτοευαισθησία κάτω από τον ήλιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ