ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανάπλαση του δέρματος και ξηρές πλάκες

Img_Ανάπλαση του δέρματος και ξηρές πλάκες

Για αρκετά χρόνια, η Εύα εμφάνιζε συχνά ξηρές πλάκες στο πρόσωπο και τα χέρια της. Ωστόσο, χάρη στην καθημερινή χρήση ενός ειδικού προϊόντος αναδόμησης, τελικά κατάφερε να γλυτώσει από το πρόβλημα αυτό. Διηγείται την εμπειρία της.

Ιστορικό

Εύα, από πότε έχετε ερεθισμένη επιδερμίδα;

Νομίζω ότι η επιδερμίδα μου ήταν πάντα επιρρεπής σε μικρο-ερεθισμούς, κυρίως στο πρόσωπό μου. Πριν από 4 χρόνια, άρχισα να εμφανίζω ξηρές πλάκες στα μάγουλά μου. Αρχικά, δεν ανησύχησα πολύ. Προσπάθησα απλώς να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με ένα προϊόν ενυδάτωσης, όμως, χωρίς επιτυχία.

Συμπτώματα

Πώς εξελίχθηκε το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου;

Τον χειμώνα, με το κρύο και τον άνεμο, το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Πολύ γρήγορα, αυτές οι ξηρές πλάκες έγιναν πραγματικά ενοχλητικές, καθημερινά. Μάλιστα άρχισαν να δημιουργούν και δυσάρεστη φαγούρα. Και το χειρότερο, δεν μπορούσα να τις κρύψω με τα συνήθη προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούσα. Αυτές οι μικρές πλάκες στο πρόσωπό μου ήταν αντιαισθητικές. Έτσι, αποφάσισα να συμβουλευτώ δερματολόγο.

Λύση

Τι σας πρότεινε;

Με συμβούλεψε να χρησιμοποιώ ένα προϊόν κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας μου και μου έγραψε μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την επιτάχυνση της αναδόμησης της επιδερμίδας, ώστε να απαλλαγώ από τις ξηρές πλάκες. Ακολούθησα τις συμβουλές του και χρησιμοποιούσα αυτό το προϊόν δύο φορές την ημέρα στο πρόσωπό μου, στις ερεθισμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο: η ελαστικότητα της επιδερμίδας μου αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα. Ανακουφίστηκα πραγματικά! Σήμερα, συνεχίζω να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν αναδόμησης όλο τον χρόνο… και έχει αποτελέσματα! Μόλις η επιδερμίδα μου ερεθιστεί, το χρησιμοποιώ αμέσως. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Το προϊόν αυτό δεν λείπει πια από το νεσεσέρ μου!

  • Facebook

Προτεινόμενα για σένα

Προβολή όλων των άρθρων